• office@master-academy,org
  • +359/878/161149

КОЛКО ОТ ВРЕМЕТО И ПАРИТЕ СИ ОТДЕЛЯТЕ ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

КОЛКО ОТ ВРЕМЕТО И ПАРИТЕ СИ ОТДЕЛЯТЕ ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

от Илияна Тасева

В много от статиите, книгите и семинарите за лични финанси ще чуете за съставянето на личен бюджет. Използването на този елемент от организацията на личните ви финанси със сигурност ще доведе до резултати. Все още не съм открила универсалния бюджет, който е приложим за всички, но намерих какво липсва във всички бюджети, които съм виждала. Това е графата „Личностно развитие“. Знам, че вероятно имате графа „книги“, „образование“, „семинари“, „обучения“ и други подобни. Съветвам ви обученията, книгите и разходите, които правите за личностното си развитие да съберете и преместите в раздел „инвестиции“.

Инвестирането в личностното ви развитие трябва да бъде постоянно и градивно. Работейки върху себе си и върху собствените си умения и способности, добавяте стойност, която ще ви се отплати хилядократно. Има инвестиции, които ще ви донесат 1% доходност от сумата, която сте вложили. Има инвестиции, които ще ви донесат 20% или 150% доходност, върху инвестицията. Единствена инвестиция, която ще ви носи доходност, спокойствие, удовлетворение и хармония през целия ви живот, без никакво ограничение в стойността сте вие самите.

Нито една формула, сложна лихва или каквото и да било математическо изчисление не може да обхване или предвиди това, което сами можете да направите за себе си. Насърчавам всеки, който има мисия в живота, има цели и работи всеки ден неуморно, за да ги постигне, да инвестира в себе си. Този разход в бюджета ви не е просто разход. Това е най-доходоносната инвестиция и най-добрият подарък, който можете да си направите. Инвестирайте смело в себе си и бъдете по-добрата си версия всеки ден. Тогава успехът ви ще бъде неизбежен!

Ако искате да направите инвестиция в себе си, която да си заслужава, запишете се на обучението на Илияна „Първи стъпки към финансовата свобода“ на 4-ти и 5-ти ноември. Повече информация можете да откриете ТУК: http://www.master-academy.org/finansova-nezavisimost.html или на страницата на събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/357036098083965/

Напиши коментар

Най-нови публикации

Запиши се за нашия блог