• office@master-academy,org
  • +359/878/161149

Тони Робинс споделя 3 стъпки за постигане на промяна в живота

Тони Робинс споделя 3 стъпки за постигане на промяна в живота

Всеки иска да промени нещо в живота си. Независимо дали искате да намерите нова любов или да подобрите връзката си, да овладеете своите финанси или най-накрая да сте във форма, Робинс – лайф коуч на много знаменити хора казва, че е напълно възможно – ако имате правилния подход.

Има три стъпки за създаване на пробив: три сили, които заедно могат да променят всеки един аспект от живота ви.” пише Робинс в новата си книга “Пари: Овладей играта.”

Те са:

  1. Намерете правилната стратегия.

За да бъде трайна промяната трябва да започнеш с доказана стратегия, казва Робинс. Стратегията да ядете 500 калории на ден, за да отслабнете, или да се опитвате да забогатеете на базата на “новината на деня” няма да бъде устойчива в дългосрочен план, казва той.

Как да си намерите стратегия, която работи?

“Винаги съм вярвал, че най-добрият начин да получите резултат, най- бързият начин е да се намери някой, който вече е постигнал това, което търсите, и да приложите неговия модел на поведение.”

  1. Разберете силата на вашата история.

Дори ако имате правилната стратегия, вие няма да стигнете никъде, ако не я следвате. Историите, които сами си разказваме, създават или разрушават нашите перфектно подготвени планове, казва Робинс. Ако не предприемате действия, той съветва да промените това, което казвате на себе си.

Някой, който се опитва да спести повече може да се ограничи само с мисъл: “Аз не печеля достатъчно”, “Не мога да спестя повече” и “Това е само за богати хора”. Вашата история задържа ли вашето развитие или ви дава енергия?

“Винаги съм казвал, 80% от успеха в живота е психология и 20% е механика”, пише той.

  1. Променете състоянието на вашия ум.

“Вашето ментално и емоционално състояние oцветяват вашето възприятие и как изживявате всичко от живота”, казва Робинс. Ако се страхувате или се чувствате несигурни, е трудно да се направи голяма промяна, но ако чувствате че сякаш вече имате един милион долара, вие сте готови да завладеете света.

За да се поставите в силна, решителна и пълна с енергия позиция, той ви предлага да промените вашата физиология. Изследвания на Ейми Къди от Харвард показват, че възприемането на “силните пози и жестове ” променя цялата биохимия на тялото и вие се чувствате по-уверени и по-малко притеснени.

“Ето как можете да създадете истински внезапен напредък – ново състояние с нова история и доказана стратегия”, казва Робинс.

 

Напиши коментар

Най-нови публикации

Запиши се за нашия блог